Over mij


Welkom op mijn portfolio, ik zal me even kort voorstellen. Mijn naam is Roel Hugens, 30 jaar oud en ben afgestudeerd bij de HBO-opleiding Communication & Multimedia Design. Deze opleiding heb afgerond in de zomer van 2014 en daarvoor heb ik een MBO-opleiding grafisch vormgeven gevolgd. Tijdens CMD heb ik de minor Visualizing Information gevolgd en daarvoor heb ik stage gelopen bij Celebrate Media te Breda. Op het moment ben ik werkzaam bij het bedrijf Newest Industry te Bergen op Zoom in de functie van Software Developer.

Mijn interesse ligt in webdevelopment en ik probeer steeds meer en nieuwere technieken te leren om mezelf te blijven ontwikkelen. 
In mijn beide opleidingen heb ik me bezig gehouden met grafisch ontwerp en het ontwikkelen van concepten. Voor dit soort opdrachten kan ik dus ook ingezet worden en kan ik hierbij mijn steentje bijdragen en mijn visie delen over conceptontwikkeling en/of vormgeving.

Ik heb voldoende kennis van diverse programma's zoals het gehele Adobe Pakket, PhpStorm, Vagrant, programmeertalen zoals PHP (Symfony/Laravel), Javascript (jQuery, Bootstrap, AngularJS), content management systemen als Wordpress/Drupal en daarnaast ook HTML(5), CSS(3), MongoDB, SQL/PostgreSQL.

Voor verdere informatie of mocht u geïnteresseerd zijn in mijn diensten dan kunt u altijd contact met me opnemen.